door stef

Tips bij het aanschaffen van een Kite Trapeze

Welke Trapeze is een goede trapeze voor mij?  Hardshell of een zachtere trapeze? Clip & tips.

Goed materiaal is belangrijk, dat weet elke sporter. Afgelopen tijd zijn we in de wereld van de kite trapezes gedoken. Voornamelijk Hardshell, Smartshell of de “hoe heet je allemaal nog meer harde achterkant” trapeze wereld.

Waar het natuurlijk om gaat is de functie en daarvoor hebben we extra kennis nodig. Kennis over het lichaam en de basic functie van zo’n trapeze. We zijn langs gegaan bij Leon Meijer van KiteMedical. Bij hem vonden we de antwoorden op onze vragen. Bekijk de onderstaande video.

Zoek je ee trapeze. hier het overzicht van de Nederlandse shops ( zoekbalk komt eraan, missen we ook maar is net even op vakantie )

Orginele Mercedes bus als verblijf van Kitesurfschool KiteMobile
door stef

Nieuwe website van kitesurfschool KiteMobile

We waren niet meer up to date! Onze site was verouderd en daarom hebben we een “digitale’ duik genomen!
Frisser, schaalbaarder en met de mogelijkheid om nog gemakkelijker te kunnen communiceren.  Met een druk op de knop kun je met ons bellen, whatsappen of op de hoogte blijven van onze TIPS. Want tips geven dat doen we maar al te graag. Tegenwoordig gaat dat over diverse kanalen, ON en OFF-LINE! Daar doen we nu ook aan mee 🙂
Wat is er vernieuwd?

  1. Helder les aanbod van zero to hero Zie Kitesurfles
  2. Onze website is nu schaalbaar voor Desktop, Ipad en mobile telefoons.
  3. Mogelijkheid onze vakantie aanbod te vergroten. Zomer & winter Zie Vakantie
  4. KiteFinder in onze site. Product vergelijking van de kiteshops in Benelux. Zie Shop
  5. Eindelijk kunnen we onze instructeurs tonen. De Wij, onze geschiedenis! Zie Over Ons

 

We hopen dat het meerwaarde heeft voor jullie, mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen we het graag!

Met vriendelijke groet
KiteMobile back office met vierkanten ogen!

 

door kitemobile

Kitesurfen op Zappsport

Kitesurfen op Zappsport.

Kitesurfen was te bewonderen op Zappsport. De 10 jarige Teun laat zien dat het kitesurfen echt niet gevaarlijk is, zelfs helemaal te gek! Zou je het zelf eens willen proberen. Kom naar onze Kidsdagen. Bekijk hier de aflevering (start 3:20)
https://www.zapp.nl/zappsport/gemist

Steeds meer kinderen kunnen kitesurfen. Er zijn speciale kites voor kinderen, de instructeurs ervaren en de leslocaties zijn vaak in ondiep water. Voorwaarden voor kinderen om veilig maar vooral met veel FUN & spelende wijs kitesurfen te leren.
De speciale kidsdagen zijn een ideale opstap om met kitesurfen kennis te maken. Ben je meer ervaren dan is de KidsClub van KiteMobile vast iets voor jou.

 

door kitemobile

Kitesurf Kidsdagen in Friesland

Kennis maken met kitesurfen? Dat kan bij de Kidsdagen van Kitesurfschool KiteMobile. Drie uur lang kiten op het land en in het water. Kun je al kitesurfen, geen probleem vergroot je skills met de KidsClub. Altijd een ervaren instructeur die je verder helpt!

Kitesurfen leren is vanaf 8 jaar mogelijk. KiteMobile organiseerd ieder jaar speciale kids dagen. Zo kunnen de kinderen tegen gereduceerd tarief kennis maken met het kitesurfen.

Drie uur lang kennismaken met deze fantastische watersport, in de meest veilige setting door de ervaren instructeurs en het ondiepe water van Workum, Friesland.

Kosten: 25 euro all in

Spelen met de kracht van een vlieger… YEAH!!
Speciale kites en mountainboards om te kunnen landkiten bij Schiermonnikoog
Bij KiteMobile kan je ook mountainboarden op de locatie Schiermonnikoog
Combinatie Kids & Ouders natuurlijk een optie