Interne opleiding tot instructeur bij KiteMobile

Kitesurfinstructeur worden? Sinds 2002 verzorgt KiteMobile de landelijke KSI-opleiding. In 2008 is de KSI-opleiding herschreven naar een competentiegerichte opleiding volgens de richtlijnen van het NOC-NSF. Het is nu nog gemakkelijker om intern te worden opgeleid. Het competentiegerichte traject leidt naar het landelijk examen.


Kitesurfinstructeur met beroepskwalificatieprofiel niveau 3

De instructeur in opleiding zal ervaingsgericht leren. Middels de cursusmap met de persoonlijke leermatrix zul je via het natuurlijke leerproces van assisteren tot zelfstandig instructeur worden opgeleid. Er volgt een landelijk examen om je KSI niveau 3 diploma te behalen. Dit examen wordt afgemomen door het Koninklijke Nederlandse Watersportverbond. De KNWV is aangesloten bij de ISAF. Het KSI-diploma gaat over alle grenzen: de opleiding wordt door zijn kwaliteit wereldwijd geaccepteerd als instructeursopleiding! De KSI-opleiding is bruikbaar voor eventuele studiepunten. Overleg met de KSI-opleider en vraag naar de mogelijkheden!


Opleiding in Nederland

KiteMobile heeft verschillende locaties waar je de KSI 3 opleiding kunt volgen. De locaties zijn Workum en Schiermonnikoog. Op beide locaties zijn ervaren Nederlandse KSI 3 en 4 instructeurs aanwezig die je leertraject begeleiden en door het geven van feedback jou als instructeur alle ins en outs laten leren.

Kosten interne opleiding

Kosten interne opleiding 300,- euro. De kosten voor de cursusmap a €50,- en de kosten van het landelijke examen €250,- zitten hierbij inbegrepen.

Meer info mail: info@kitemobile.nl of bel 06-51814918 (vraag naar Matthijs Katsma)