Certificaat om veiliger, gemakkelijker en sneller leren kitesurfen

In een cursus van circa 10 uur zelfstandig leren kitesurfen en je Kitesurfpas behalen. In dit traject worden alle vaardigheden en inzichten die een kitesurfer behoort te hebben overgedragen. Leren in de praktijk is kennismaken met de materialen en je vaardigheden aanpassen aan de omstandigheden.

Meer informatie? Bel: 06 51814918 of mail: info@kitemobile.nl


Na elke les de vorderingstaat invullen
€250,- volledige 10 uur kitesurfcursus

De cursus begint met onze introductieles van 3 uur. Afhankelijk van uw niveau en leercurve zal de cursus worden uitgebreid tot en met module 5 van de vorderingsstaat. In deze vorderingenstaat worden alle in de kitesurflessen opgedane vaardigheden bijgehouden. Gemiddeld doen cursisten er zo'n 10 uur over om de kitesurf pas te behalen. Mocht je al kitesurfervaring hebben of talentvol zijn, dan zal het traject naar de kitesurfpas sneller verlopen. De pas is te behalen op de verschillende locaties van KiteMobile.

 

Wat kun je verwachten?
We beginnen met het inschatten van de beginsituatie. Vandaar volgen we de kitesurf pas bestaande uit de onderstaande 5 modules. 
 1. Theorie
 2. Vliegeren op het land (kort)
 3. Vliegeren in het water (ondiep)
 4. Waterstarten (ondiep water)
 5. Kiteboarden in ondiep water
  • Zelfstandig kite keuze maken
  • Zelfstandig starten / landen
  • Gecontroleerd stoppen
  • Self rescue

Extra korting

Haal je in het seizoen de kitesurfpas dan kun je in datzelfde seizoen het materiaal huren met een korting van 25%. Heb je bijvoorbeeld de kitepas gehaald in 2017 dan huur je geheel 2017 een kiteset voor maar €15,- p/u op onze locaties in Noord-Nederland.

Ook gevorderden kunnen een kitepas halen?

Ben je op niveau om de kitepas direct te halen of heb je nog een oude kitepas in bezit? Doe de KITECHECK. De ideale opfriskitecursus kitesurfen in 1 uur. Laat je zien dat je kennis en kitetechnieken op niveau zijn dan krijg je de kitepas uitgereikt! De kortingen tellen vanaf dan uiteraard ook voor jou.

Kitesurfen in het buitenland

Toon de kitesurfscholen in het buitenland je betrouwbaarheid. Na het behalen van de cursus wordt een Nederlands-/Engelstalige kitesurfpas uitgedeeld. Dit paspoort is een bewijs van je persoonlijke kitesurfvaardigheden. Met een kitesurfpas verzeker je dat je in staat bent om veilig materiaal te huren. Bekijk hier de kitesurfpas.