€ 350,-

Kitesurfkamp in Workum

Ben jij 13 tm 17 jaar oud. Wil je 5 dagen kitesurfen? Kom naar de KiteWeek in Workum op 8 juli t/m 12 juli

Book Now

Kitesurfkamp bij KiteMobile

Ben jij 13 t/m 17 jaar oud? Wil jij de hele dag met kitesurfen bezig? Kom naar de Kiteweek van KiteMobile

Waarom jij hierbij moet zijn?

flyer kiteweek workum kitesurf camp

  100% kitesurfen

  Kitezone Workum met ondiep water en zeer hoog wind %

  Al het materiaal dat je nodig hebt kan je gebruiken

  2019 Duotone Kites & Boards

  Meet & Demo Pro rider Lasse Walker

  Meet & Greet Kite Vloggers: De Slufter Bros

 

Hoe ziet de week eruit?
We gaan elke dag zoveel mogelijk kitesurfen. Dit gaan we doen in 2 sessies.
We verzamelen elke dag bij de slagboom van camping It Soal om 9:45 Vervolgens lopen we met de groep naar het strand waar de instructeurs van Kitemobile klaarstaan en gaan we de hele dag bezig met kitesurfen. Tussen de sessies in verzorgen we een lekkere lunch zodat je weer vol nieuwe energie het water op kan! Om 17:00 lopen we weer terug naar dezelfde plek als waar we gestart zijn; de slagboom van It Soal.

Wat gaan we doen als er geen wind is?

We hebben kites in alle maten en zelfs superlichte single skin kites, zodat we bijna altijd kunnen vliegeren. Waait het nou helemaal niet? Dan hebben we de Funboxx. De Funboxx heeft alle funsporten in 1 box! Incl. vele surf- skateboards, longboards, halfbikes elektrisch hovershoes en vele vele funsporten meer!

Benieuwd wat we gaan doen? Schrijf je in en ervaar het zelf!

Hoe zit het met eten?

Wij zorgen voor een heerlijke lunch om 12:30. Aangezien we om 10:00 beginnen met kiten is het handig dat je goed ontbeten hebt voordat we gaan beginnen. We zijn om 17:00 klaar met onze dag en brengen je terug naar de slagboom van de camping.

Wat krijg je, naast de kitesurflessen, van ons?

  • pro clinic Lasse Walker
  • 2019 Duontone kites en boards
  • les & coaching
  • meet & greet Slufter Bros

Naast een Pro Clinic van Lasse Walker en een meet and greet met de kite vlogger Slufter Bros. Kun je gebruik maken van al het materiaal dat je nodig hebt. Denk hierbij aan een wetsuit, trapeze en de nieuwste Duotone kites in maten 5 t/m 15. Heb je eigen materiaal? Dit kan je uiteraard mee nemen! Geef dit wel aan bij het aanmeldformulier.

Aan het einde van de week krijgt iedereen een persoonlijke kitesurfpas. Als je deze pas vol hebt kan je overal ter wereld kitesurfmateriaal huren! Ook krijgt iedereen die mee doet aan de Kiteweek een super coole KiteWeek T-shirtvan ons. Voor de winnaar van de Wervel van Workum hebben wij een speciale prijs. Dit blijft nog wel even een verrassing!

Slapen?

Gezien het en dagkamp is en de kitezone aan een camping is gelegen. Raden wij ouders aan om een campingplek op de 4 sterren camping It Soal te reserveren voor de desbetreffende week (8 juli t/m 12 juli). De camping heeft een speciale deal voor deelnemers van deze week. Voor slechts €10 per nacht kan je op het sportveld een kampplaats reserveren. Vermeld bij het reserveren dat je deelnemer bent van de Kitemobile Kiteweek.

Voor Wie?

Als je tussen de 13 en 17 jaar oud bent! Niveau maakt niet uit. We kunnen je altijd uitdagen!

Wanneer?

week van 8 tm 12 juli

KostenKiteWeek?

€ 350,- voor 5 volle dagen kitesurfen inclusief instructie & materiaal

Onderstaande kun je boeken. De aantal deelnemers is beperkt tot 16 dus wees er snel bij

Mocht je vragen hebben kan je altijd een whatsappje sturen naar Stijn 06 28 08 58 07. Liever mailen? Dat kan uiteraard ook. Stuur gerust een mailtje naar info@kitemobile.nl en je zult zo snel mogelijk een antwoord ontvangen.

duotone kites