Interne opleiding

Wereldwijd - studiepunten - interne opleiding

Kitesurf instructeur worden? Goed nieuws voor toekomstige instructeurs! Wij zijn een Watersportverbond erkende instructeursopleiding, erkend door het NOCNSF. Bij ons krijgen Nederlandse sportstudenten studiepunten voor hun opleiding. Nu is het nog aantrekkelijker geworden om kitesurf instructeur te worden.

Sinds 2001 verzorgt KiteMobile intern en landelijk de KSI-opleiding. In 2008 is de KSI-opleiding herschreven naar een competentiegerichte opleiding volgens de richtlijnen van het NOC-NSF. Interessant allemaal? Jazeker! Reis nu de wereld over met een rugzak vol kites, leservaring en instructeursdiploma!

Kitesurf instructeur worden?

stap in een avontuurlijke wereld. Wordt kitesurf instructeur

Kitesurf leraar worden bij een gerenomeerde kitesurfschool
Velen zijn je voor gegaan. Het avontuurlijke leven in de kitesurf wereld

Kitesurfinstructeur met beroepskwalificatieprofiel niveau 3

De instructeur in opleiding zal ervaringsgericht leren. Middels de online cursusmap met de persoonlijke leermatrix zul je via het natuurlijke leerproces van assisteren tot zelfstandig instructeur worden opgeleid. Heb je al ervaring of instructeur diploma's bezit je al lesgeef competenties, zijn er vrijstellingen voor de opdrachten. De Watersportverbond is aangesloten bij de ISAF. Het KSI-diploma gaat over alle grenzen: de opleiding wordt door zijn kwaliteit wereldwijd geaccepteerd en erkend als Kitesurf instructeur opleiding! De KSI-opleiding is voor ALO, CIOS of S/B studenten te gebruiken voor studiepunten.


Opleiding in Nederland

KiteMobile heeft verschillende locaties waar je de KSI 2/3 opleiding kunt volgen. De locaties zijn Workum en Ameland. Op beide locaties zijn ervaren Nederlandse KSI 3 en 4 instructeurs aanwezig die je leertraject begeleiden en door het geven van feedback jou als instructeur alle ins en outs laten leren.

Duur interne opleiding

Afhankelijk van je ervaring en , om richtlijn te geven:

KSI2 : 5 dagen + aantal stage uren (afhankelijk van dekennis en kunde)

KSI3 : 7 dagen + aantal stage uren (afhankelijk van dekennis en kunde)

Kosten interne opleiding

Er zijn geen kosten verbonden aan de interne opleiding. Kosten waarop je moet rekenen zijn reiskosten naar Workum of Ameland.

Tijdens je opleiding kun je gratis op de locaties van KiteMobile overnachten, loop je mee met de ervaren instructeurs, vul je online opdrachten in op de watersportacademy platform en wordt je opgeleid tot assists (KSI2) en/of instructeur (KSI3).
Meer weten over de interne instructeursopleiding?
Mail info@kitemobile.nl 

Externe Opleiding in Nederland

Bekijk de mogelijkheden voor de landelijke opleiding