Interne opleiding

Wereldwijd - studiepunten - interne opleiding

Kitesurf instructeur worden? Goed nieuws voor toekomstige instructeurs! Wij zijn een Watersportverbond erkende instructeursopleiding, erkend door het NOCNSF. Bij ons krijgen Nederlandse sportstudenten studiepunten voor hun opleiding. Nu is het nog aantrekkelijker geworden om kitesurf instructeur te worden. 

Sinds 2002 verzorgt KiteMobile intern en landelijk de KSI-opleiding. In 2008 is de KSI-opleiding herschreven naar een competentiegerichte opleiding volgens de richtlijnen van het NOC-NSF. Interessant allemaal? Jazeker! Reis nu de wereld over met een rugzak vol kites, leservaring en instructeursdiploma!

Kitesurf instructeur worden?

stap in een avontuurlijke wereld. Wordt kitesurf instructeur

Kitesurf leraar worden bij een gerenomeerde kitesurfschool
Velen zijn je voor gegaan. Het avontuurlijke leven in de kitesurf wereld

Kitesurfinstructeur met beroepskwalificatieprofiel niveau 3

De instructeur in opleiding zal ervaringsgericht leren. Middels de cursusmap met de persoonlijke leermatrix zul je via het natuurlijke leerproces van assisteren tot zelfstandig instructeur worden opgeleid. Er volgt een landelijk examen om je KSI niveau 3 diploma te behalen. Dit examen wordt afgemomen door het Koninklijke Nederlandse Watersportverbond. De KNWV is aangesloten bij de ISAF. Het KSI-diploma gaat over alle grenzen: de opleiding wordt door zijn kwaliteit wereldwijd geaccepteerd als instructeursopleiding! De KSI-opleiding is bruikbaar voor eventuele studiepunten. Overleg met de KSI-opleider en vraag naar de mogelijkheden!


Opleiding in Nederland

KiteMobile heeft verschillende locaties waar je de KSI 3 opleiding kunt volgen. De locaties zijn Workum en Schiermonnikoog. Op beide locaties zijn ervaren Nederlandse KSI 3 en 4 instructeurs aanwezig die je leertraject begeleiden en door het geven van feedback jou als instructeur alle ins en outs laten leren.

Kosten interne opleiding

Kosten interne opleiding zijn € 300,- te verdelen in:

  • €250,- voor het landelijke examen aan het einde van je opleiding
  • €  50,- voor de cursusmap

Tijdens je opleiding verdien je de studiekosten terug en kun je gratis op de locaties van KiteMobile overnachten.
Meer weten over de interne instructeursopleiding?
Mail info@kitemobile.nl 

Externe Opleiding in Nederland

Bekijk de mogelijkheden voor de landelijke opleiding