Kitesurf cursussen bij KiteMobile

Blokken van 3 uur - max. 2 personen per instructeur

Tijdens de kitesurf cursussen van KiteMobile leer je alle ins en outs van het kitesurfen. Je vorderingen worden bijgeschreven in de kitesurfpas van de Nederlandse watersportverbond. In deze kitepas staan alle inzichten en vaardigheden beschreven die een kitesurfer nodig heeft om zelfstandig te kunnen kitesurfen.
Onze cursussen bestaan uit blokken van 3 lesuren, elke les bestaat uit maximaal 2 personen per instructeur. Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat dit DE optimale setting is om kitesurfen te leren.

Na elke les de vorderingstaat invullen

Met de kitesurf pas huren in het buitenland

Toon de kitesurfscholen in het buitenland je betrouwbaarheid. Na het behalen van de kitesurf pas wordt een Nederlands-/Engelstalige certificaat uitgedeeld. Dit paspoort is een bewijs van je persoonlijke kitesurfvaardigheden. Met de kitesurf pas toon je aan dat je in staat bent om veilig materiaal te huren.

Extra service

Haal je in het seizoen de kitesurfpas dan kun je in datzelfde seizoen het materiaal huren met een korting van 25%. Heb je bijvoorbeeld de kitepas gehaald in 2018 dan huur je geheel 2018 een kiteset voor maar €15,- p/u bij alle KiteMobile locaties

Masterclass voor ervaren kitesurfers

Wil je leren hydrofoilen? Misschien hoger leren springen of juist een safety clinic volgen? KiteMobile geeft gedurende het seizoen diverse workshops voor gevorderde kitesurfers. Bekijk de Masterclasses en schrijf je in! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook