Kitesurf cursussen bij KiteMobile

Kitesurfschool sinds 2000

Tijdens de kitesurf cursussen van KiteMobile leer je alle ins en outs van het kitesurfen. Je vorderingen worden bijgeschreven in de kitesurfpas van de Nederlandse watersportverbond. In deze kitepas staan alle inzichten en vaardigheden beschreven die een kitesurfer nodig heeft om zelfstandig te kunnen kitesurfen.

 

  • elk jaar nieuwe kites
  • kitesurfles op ondiep water
  • uitsluitend gedipl. instructeurs

Met de kitesurf pas huren in het buitenland

Toon de kitesurfscholen in het buitenland je betrouwbaarheid. Na het behalen van de kitesurf pas wordt een Nederlands-/Engelstalige certificaat uitgedeeld. Dit paspoort is een bewijs van je persoonlijke kitesurfvaardigheden. Met de kitesurf pas toon je aan dat je in staat bent om veilig materiaal te huren.

Masterclass voor ervaren kitesurfers

Wil je leren hydrofoilen? Misschien hoger leren springen of juist een safety clinic volgen? KiteMobile geeft gedurende het seizoen diverse workshops voor gevorderde kitesurfers. Bekijk de Masterclasses en schrijf je in! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook

Extra service

Tijdens de meerdaagse kitesurf cursus kun je gebruik maken van onze speciale 4-lijns powerkites. Deze 4 lijns land kites zijn ideaal om kitesurf techniek en vlieger reflexen te oefenen. Eventueel met een mountainboard erbij. Kun je ook naast de lessen van de kite kracht genieten.

watersportverbond kitesurfen school
duotone kites