Wil je vaker kitesurfen?

 

2 kinderen zijn aan het kitesurfen
KidsClub van KiteMobile

KidsDagen en de KiteMobile KidsClub zijn bedoeld voor de kinderen tussen de 8 tot en met 16 jaar. De Kidsdagen zijn er voor de kennismakingen in het kitesurf wereldje. De KidsClub is er voor de kinderen die elk weekeinde graag willen kiten. Ga het kite avontuur met ons aangaan, sluit je aan bij de KidsClub van KiteMobile.

 

Wat houdt de KidsClub van KiteMobile in?

Kitesurfen wanneer het kan!!!
Dit jaar zijn we gestart met de KidsClub, kun je elke week kitesurfen. In het weekeinde (za/zo) kiezen we het beste dagdeel uit om te gaan kiten. Meestal in Workum, soms gaan we op pad! Plezier en het avontuur staat voorop. De KidsClub is er voor alle niveaus. De begeleiding wordt verzorgd door de gediplomeerde sportleraren van KiteMobile.

Kosten: € 150 euro voor het seizoen. (tijdens de zomervakantie is de KidsClub gesloten)

Wat zijn de KidsDagen van KiteMobile?

De kite kidsdagen zijn speciale kitesurfdagen waarin kinderen kennis kunnen maken met kitesurfen. Kinderen en hun ouders kunnen ervaren wat voor fantastische sport het kitesurfen is. Sinds 2004 organiseren we diverse weekeinde in mei & juni de kidsdagen en zijn bedoeld voor de kinderen tussen de 8 en 16 jaar.

Kosten: € 30 euro 3 uur. alles inclusief

Wil je meedoen? Hou onze facebook pagina in de gaten of schrijf je in via info@kitemobile.nl Je kunt ook gewoon binnen lopen bij de kiteshop CoreNmore in Workum.
Let Op!  Ze bijten er wel, … maar meestal niet door.

kitesurfen_in_een_regenplas_workum_friesland
Kitesurfles in een regenplas
twee jonge kitesurfers staan met wegbewijzering naar tropische kitesurf oorden
Dromen & beleef de kitesurf avonturen