Proefles kitesurfen

Is kitesurfen wat voor mij?
De Proefles kitesurfen draait om Kennismaking, Fun & Veiligheid. Wij geloven in de toegankelijkheid van het kitesurfen mits onderwezen in kleine groepjes, opgeleide instructeurs en met de nieuwste materialen. De optimale basis om kennis te maken met kitesurfen

Kitesurfen is ontdekkend leren

Onze instructeurs zijn getraind om jou te laten ervaren in raamwerk van veiligheid. Een nieuwe skill leren is een avontuur en zo vliegen we het leerproces ook aan!
De kracht van de kite ervaren, ontdekkend leren via de kitepas van de Watersportverbond om al snel je vooruitgang te ervaren.

kitesurfen ijssemeer Nederland Workum instructrice met cursisten

Landboarden

Is landboarden wat voor mij?
Vooral op de eilanden is het landboarden zeer populair. De stranden op Ameland en Schiermonnikoog lenen zich er prachtig voor om over het harde zand te kite met een 'speciale skateboard' ofwel landboard. Daarnaast is het een hele goede training om het kitesurfen onder de knie te krijgen.

Landboarden en Kinderen

Ja, spelen met de kracht van de wind is voor kinderen natuurlijk een uitdaging en avontuur. We hebben diverse Flysurfer Peak single skins in alle maten. Deze kites zijn super veilig, goed te depoweren (kracht eruit) en controleerbaar.