Kitesurf Clinics

Fun & Function

De Masterclass is er speciaal voor de gevorderde kitesurfers. De clinics zijn verdeeld over diverse thema's die meespelen in het leerproces van elke kitesurfer. Ervaar en leer, dat staat verop bij deze workshops. Zie de leraar als gids die test materiaal meeneemt, ondersteund & uitdaagd op het water. Aan het eind van elke Masterclass is er eventueel een gezellige afsluiter bij CoreNmore. 

MasterClass en safety clinics bij Kitesurfschool KiteMobile
MasterClass. Safety Clinics of verbeter je skills

Welke Kite Clinics zijn er?

Hydrofoilen

Wil je onder de 10 knopen varen en springen? In de MasterClass Hydrofoilen zit het materiaal inbegrepen. Kun je deze nieuwe vorm van kitesurfen eerst een keer uitproberen.
Schrijf je in voor de groepsapp

Storm +20 knopen

Herkenbaar voor iedereen, de snelle kleine kites verassen je in het begin. Met een paar simpele tips & setting tricks leren we je met kleinere kites beter & veiliger varen.
Schrijf je in voor de groepsapp

Diep water & safety

Hoe kan ik veilig op dieper water kitesurfen? De volgende stap in het diepe. Tijdens deze clinics nemen we alle voorzorgsmaatregelen door. Doen we een materiaal check, nemen we de selfrescue door en vele andere tips & tricks.
Een must do voor iedereen die later op zee wil varen.
Schrijf je in voor de groepsapp

 
 
Surf & downwind

Op het juiste moment de juiste plek. Met vervoer, begeleiding en eventueel materiaal? De heilige graal voor surfers met een kite is de DOWNWINDER. Samen met onze partners organiseren we speciale downwinders op de waddeneilanden. Een dag weg met een truck vol speeltjes.
Schrijf je in voor de groepsapp

Unhooked

Nieuwe Tricks leren, videoanalyse en progression sheets? De Freestyle Groepsapp voor de "Bros befor Hoes" of misschien moeten we gewoon uithaken? In iedergeval, wil je Unhooked door het leven, de do' & dont's leren van de Pro's? Schrijf je in voor de groepsapp en blijf op de hoogte deze masterclass slamm & bamm sessions bij CoreNmore kiteshop.
Schrijf je in voor de groepsapp

King of the Air

Jaja, dit is de discipline in de kitesurfsport die de hoogste ogen gooit. The Big Airs & Mega loops. Wel zover gaan we niet, maar we 'regel'n wel eem' een Master in deze discipline. Hij neemt je mee in de wereld van hoogte.
Schrijf je in voor de groepsapp