We zijn weer open!

KITESURFEN EN COVID-19

Het is een bijzondere tijd. Waarin we de richtlijnen van de RIVM aanhouden. Kitescholen in Nederland hebben de koppen bij elkaar gestoken om een protocol op te stellen die wij als richtlijn gebruiken voor onze kitesurflessen. Dit protocol onderaan dit bericht doorlezen onder EXTRA VOORWAARDEN.

WIE GEVEN WE KITESURFLES?

 

⇒  VOLWASSENEN

We geven volwassen prive en in kleine groepjes (max 3 personen). Belangrijke criterium is de 1,5m afstand. We hebben onze les structuur zo aangepast dat we dat kunnen waarborgen. Mocht je liever alleen of met een familie in de les dan kan dat natuurlijk ook. Boek dan een prive cursus.

⇒ KINDEREN ONDER DE 18 JAAR

Kinderen onder de 18 jaar kunnen bij ons lessen, je kunt een losse les of een cursus plannen
Binnenkort zullen er ook weer de eerste kidsdagen worden georganiseerd. Een dag om kennis te maken met kitesurfen! Volg ons Facebook of wordt lid van de kitekrant ofwel onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte.

KIDSDAGEN

Maak kennis met kitesurfen. Eenmalig een kennismaking met kitesurfen voor € 30,- Wordt vaak in het voor en naseizoen georgeniseerd

KIDSCLUB

Wil je echt kitesurfen leren? Kom dan bij onze KidsClub van Workum. Krijg je 5 lessen voor €195,-
De kidsclub is er voor alle niveau’s. LEER van de Pro’s en wordt er natuurlijk zelf eentje. De starters leren in deze 5 lessen alle ins en outs van het kitesurfen. Ze krijgen de kitepas om na de 5 lessen eventueel zelfstandig of in de CLUB door te oefenen.

Je kunt je lessen zelf inboeken en plannen. Het leukst is natuurlijk als je met elkaar afspreekt.

KidsClub voordelen

 • eigen trainer/instructeur
 • materiaal van de school
 • les/training op jou niveau
 • plan met elkaar
 • kitesurfpas & coaching
 • 50% KORTING

Voorwaarden KidsClub

 • Club gesloten in juli & aug
 • alleen op de locatie Workum

PRIVÉ LES

Wij geven ook privé lessen. We hebben een speciale organisatie structuur waarin we de richtlijnen van de RIVM aanhouden om veilig lessen te verzorgen.
De prive lessen kun je online  per uur boeken

Beginner of gevorderd

We stemmen de privé lessen natuurlijk af op je niveau. Let wel, bij +4 bft laten we de beginners lessen (tot module 4 kitepas)  niet doorgaan. Meer wind vraagt om een strakke les opstelling. We moeten er dan ook dichter op zitten. Om aan de RIVM richtlijnen te voldoen laten we de beginners lessen in die omstandigheden niet doorgaan. Dit hoor je een dag van te voren. Mochten er vragen zijn kun je natuurlijk altijd mailen naar info@kitemobile.nl of bel 0651814918

EXTRA VOORWAARDEN

Wat doen wij?

 1. Houden 1,5 meter afstand.
 2. Schudden geen handen.
 3. Hoest en nies in je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 4. Houden spullen, materieel, gereedschap en PBM’s schoon.
 5. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt of hebt gehad in de afgelopen 48uur: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C
 6. Blijven thuis als iemand in ons huis koorts heeft (vanaf de  38C°) en/of benauwdheid klachten.

Regels voor cursisten zonder eigen materiaal:

 1. Maak tijdens de lessen alleen gebruik van gedesinfecteerd materiaal, zoals wetsuits, helmen, trapezes, neopreen schoenen, zwemvesten,etc..
 2. Houd 1,5 meter afstand.
 3. Kom alleen op afspraak of met een reservering.
 4. Kom niet eerder dan het gereserveerde tijdstip op de kitesurfschool tenzij anders aangegeven in het sport specifieke protocol.
 5. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt of hebt gehad in de afgelopen 48 uur: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
 6. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 7. Schud geen handen.
 8. Volg altijd de aanwijzingen van de instructeur op.
 9. Betaal liefst met internetbankieren

Regels voor cursisten met eigen materiaal:

 1. Maak tijdens de lessen alleen gebruik van eigen materiaal, zoals wetsuits, helmen, trapezes, neopreen schoenen, zwemvesten,etc..
 2. Houd 1,5 meter afstand.
 3. Kom alleen op afspraak of met een reservering.
 4. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt of hebt gehad in de afgelopen 48 uur: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
 5. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 6. Schud geen handen.
 7. Volg altijd de aanwijzingen van de instructeur op.
 8. Betaal liefst met internetbankieren