Geef een cadeaubon kitesurfen!

De Kitemobile cadeaubon brengt je in een nieuwe waterwereld. Dus bestel digitaal een cadeaubongift voucher van kitesurfschool kitemobile en geef de gelukkige een onvergetelijke ervaring. Geschikt voor alle leeftijden en van april tot oktober bruikbaar.

Meer informatie? Bel: 06 51814918 of mail: info@kitemobile.nl


Gift Voucher 90 euro

De introductieles bestaat uit 3 uur kitesurfles. Dan leer je alle basics van het kitesurfen, zoals vlieger besturen, bodydraggen en kijken of je een stukje kunt varen. De kitesurfles wordt gegeven in tweetallen.
Aan het einde van de les vult de instructeur de vorderingsstaat in waarin je kunt aantonen wat er die dag geleerd is.

Kosten: 90,- euro

Cadeaubon, Gift voucher, kitesurfen
Gift Voucher 180 euro

De 2-daagse kitesurf cursus bestaat uit 2 x 3 uur. Je leert dan alle basisvaardigheden om zelfstandig te kitesurfen. Denk aan besturen van de vlieger, bodydraggen, waterstarten en zelfs meters varen. Iedereen krijgt aan het eind van de kitesurf cursus de kitesurfpas mee, hierin worden je vorderingen bijgehouden. Heb je de kitesurfpas vol dan kun je een kitesurf set huren bij de erkende kitesurfscholen. Daarmee heb je een prachtig totaal cadeau voor iedere watersporter.

Kosten: 180,- euro

Cadeau bon, Giftvoucher, kitesurfschool

Custom Gift Voucher ... euro

Stel zelf de hoogte van je kadobon samen en laat je bon op maat aanpassen. Priveles of een meerdaagse cursus; alles is mogelijk. Dus mail naar KiteMobile voor  vragen of meer informatie.

Keuze al gemaakt? Stuur een mailtje met daarin de naam van de gelukkige. Na ontvangst van de betaling versturen wij digitaal de juiste bon op maat en op naam gemaakt.