kitesurfen en golfsurfen familie

Ripstar Actionsports Vakanties

Samenwerking KiteMobile & Ripstar

Ripstar is een gerenomeerd boardsport vakantie aanbieder. Ontstaan als Nederlands
snowboardschool in Oostenrijk.
Uitgegroeid tot grootste Actionsports vakantie aanbieder in Nederland.

Familie Kitesurf Camps. Nu een samenwerking tussen KiteMobile & Ripstar. Hieronder vind je alle informatie. Wij zijn natuurlijk super trots op deze samenwerking en hopen hiermee ons kitesurf vakantie aanbod te professionaliseren.

Surfen & Kitesurfen op Ameland

Op Ameland zijn de omstandigheden perfect voorheen kiten & golfsurfen. Naast de kitesurflessen kun jij of familie leden dus kiezen voor surfen ipv kitesurfen. Zo heeft iedereen zijn surf voorkeur.

surf plank met instructeur
Kite & surfkamp op Ameland

Op het surfcamp op Ameland laten we jullie met het hele gezin spelenderwijs de surfcultuur ontdekken; we werken aan balans, samenwerking en conditie. Op het camp vind je daarom ook longboards, een miniramp, een slackline en veel meer. Onze activiteiten zijn geheel vrijblijvend, het is immers vakantie! Maak een keuze uit de verschillende pakketten en stel jouw eigen perfecte familievakantie samen!

 

Kitesurf Familie Camp

kitesurfen en golfsurfen familie
Familie Camps Surf & Kite

NIEUW deze zomer: kitesurfles! Omdat het vaker waait op de waddeneilanden is Ameland bij uitstek geschikt om te leren kitesurfen. Gedurende 4 dagen krijg je 2,5 uur les per dag, in kleine groepjes van max. 3 personen. Binnen de kortste keren sta jij zelfstandig op het water. Gebruik van wetsuit, trapeze en board zijn uiteraard inbegrepen.

Meer weten over Ripstar? www.ripstar.nl

 

Kitesurfschool KiteMobilelogo ripstar